PinsonNL

Vink in Elten

Email: info@vinkelten.com

Monteurunterkünfte

Vink in Elten - Die größte der Region!

BnB "Le Pinson"

De B&B “Le Pinson” Elten Emmerich van Tom en Cilia is gevestigd in een villa op de Elterberg van Hoog Elten. U zult zich hier snel thuis voelen mede door hun jarenlange ervaring in de gastronomie.

 

Op de 1e verdieping bevinden zich zes hotelkamers evenals een badkamer met douche. Een extra bed op de kamer is indien gewenst mogelijk. U kunt op een van de twee balkons zitten en uitkijken over de prachtige tuin.

Er is gratis WiFi tot uw beschikking. Koffie en thee zijn eveneens gratis. Een kleine keuken is aanwezig. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de woning.

De Eltener markt met zijn gezellige restaurantjes ligt op loopafstand. Arnhem, het Achterhoekse Doetinchem en het Duitse Kleve liggen allen op ongeveer 15 autominuten. Bed and Breakfast “Le Pinson” Elten Emmerich ligt centraal in de prachtige natuurgebieden van het Montferland, de Elterberg, Hoog Elten, ’s Heerenberg en het Gelders eiland in de omgeving van Lobith en Tolkamer. Het Pieterpad en het Noaberpad liggen nabij de woning. Er zijn diverse andere loop, wandel en fietsroutes in de directe omgeving aanwezig.

Als rasechte bewoners van deze unieke grensstreek kunnen Tom en Cilia u een reeks aan leuke tips en uitjes geven. U kunt bijv. gezellig ontbijten bij de Duitse dorpsbakker op het marktplein. Dit kan het gehele jaar door iedere ochtend vanaf 6.00 uur tegen zeer lage prijzen.

 

B&B “Le Pinson” Elten Emmerich

is het gehele jaar door geopend.

 

 

Eenpersoonskamer

vanaf € 30.00

Tweepersoonskamer

vanaf € 45.00

Meerpersoonskamer

vanaf € 60,00

 

Lobitherstrasse 14 - von Lochnerstrasse 9 - Liemersweg 4 - 46446 Emmerich-Elten

Für Reservierungen: ++49 - 151 227 301 72 - info@vinkelten.com